Q / A

Här kommer några frågor och svar på lite frågor jag fått på min ask. Jag svarar på de flesta frågor direkt på ask men på en del frågor, som jag mer tycker hör samman med bloggen (tex om jag skrivit ett inlägg på bloggen) och sedan får någon kommentar om det på ask så tycker jag det är bättre att svara här för annars förstår ändå inte någon annan som läser min ask frågorna. Hänger ni med?
 
1. 9000 för att bo hemma?! Då kan du ju lika gärna flytta?
Svar: Nej riktigt så är det inte. Jag pratade med en kompis som bor själv och hon sa att det är omöjligt att lägga undan 10 000 av 19-20 000 när man bor själv. Jag vet att jag aldrig skulle kunna lägga undan 10 000 per månad om jag bodde själv för det tillkommer alltid utgifter som man måste betala, ofta oväntade utgifter. Den andra saken är att jag under i princip hela mitt liv har bott i en väldigt fin bostadsrätt och kan inte tänka mig att bo i en vanlig lägenhet på tex Ljungdala eller stan här i Hässleholm. Jag hade mått jättedåligt då. När jag flyttar så ska jag antingen flytta till hus, till en helt nybyggd lägenhet eller till ett fint bostadsrättområde och det kostar.
 
2. Inge bra att få rosa kött när det är fläskfilé.. griskött ska alltid vara välstekt. Hade skickat tillbaka det :O
Svar: Du har alldeles rätt, griskött ska alltid vara välstekt. Vi borde egentligen skickat tillbaka det men jag tyckte det låt så dumt.. Jag är alldeles för snäll.
 
3. Fläskkött går inte beställa rött
Svar: Det har jag aldrig skrivit heller :) Jag skrev att jag inte tycker om rött kött.
 
4. Jag har gått ner 17 kilo med lfch. Prova! Du skulle gillat den dieten och den har visat sig ha massa positiva effekter på diabetes
Svar: Härligt att du har gått ner så mycket! Jag tror dock inte det är något för mig för jag skulle faktiskt inte kunnat avstå från kolhydrater.
 
5. Har du lyckats gå ner något av de tio kilona? Om du har, hur lyckades du? Behöver inspiration då jag själv behöver gå ner i vikt
Svar: Nej det har jag tyvärr inte, har inte lagt ner tid eller energi på det, har även inte varit på gymmet på ett tag. Men jag har heller inte gått upp något mer kilo sen jag slutade med tabletterna vilket glädjer mig!
 
Sen fick jag även några önskemål på inlägg jag kan skriva. Det enda är ett inlägg om när jag fick diabetes, hur det var innan och omställningen efter. Det ska fixas! Det andra tipset är listor på vad jag gillar, matbilder, recept och vad vi gör på universitetet. Ska se vad jag kan fixa ihop! :)
 
Har ni fler önskemål på inlägg så är det bara till att antingen kommentera eller skriva på min ask.fm/carro93Kommentarer
» Johan

Du har inga dåliga bostadskrav!
Kan du lägga undan 10k i månaden så lär du ju dock ha en ganska fin buffert till en insats :)

...men Ask... Jag har aldrig fattat grejen med det?

SV: Ja, det är lite surt... får se hur det blir med Iphone 6, i nuläget har jag inte råd...

Usch, det låter som ett rejält störningsmoment i vardagen om det sker så ofta? :/

Det förstråt jag, härligt! :)

» sarah

Åh tack .. kan jag förstå det är vackert i london


Kom ihåg


Trackback