London dag 2 #3 / Gordon Ramseys restaurang

Efter att vi hade varit och shoppat åkte vi till hotellet en runda för att byta om och fixa till oss inför besöken på Gordon Ramseys restaurang. Vi mötte upp familjen Gorny och sedan tog vi taxi till restaurangen.
 
Första intrycket var att den var ganska så liten men att bemötandet var väldigt trevligt. Otroligt proffsig service! Det visade sig vara det enda bra på Gordon Ramseys restaraung, eller nej, det och toaletterna för de var himla fina.
 
När vi satte oss vid bordet så kom servitören och hällde upp vatten, vi trodde att det var gratis vatten som man får innan måltiden liksom för han frågade inte ens om vi ville ha vatten. När vi fick notan stod det 220 kr för vatten, det var det sjukaste!! 
Själva inredningen var helt okej i restaurangen, inget speciellt. Jag trodde att den skulle vara mycket finare. Priserna var sjukt höga men det hade vi ändå förväntat oss för det är trots allt Gordons restaurang. Hade bara maten varit god så hade jag tyckt det var helt okej att betala så mycket pengar men nu var det ju dock den sämsta maten jag någonsin ätit..
Alexandra i sin söta Odd Molly kofta och Simon
Groupie ;) Här ser ni lite av restaurangen!
 
En av servitörerna var polska så vi fick lite tips från honom gällande menyn. Servicen kan jag som sagt inte alls klaga på för den var jättebra!
Simon king!
 
Jag och mamma bestämde oss för att beställa in en varsin fläskfilé som kostade 272 kr styck. Tydligen fick man då endast en köttbit och inget till. Ingen sås, inga grönsaker, inga pommes, ja absolut ingenting vilket var sjukt dåligt!
För det första beställde både jag och mamma köttet well done för jag gillar absolut inte när det är rött/rosa inuti och så fick vi köttet såhär, alltså medium. Är de döva eller? Mitt kött var rosa och det var absolut inte så jag hade beställt det. Köttsaften som ni ser på bilden luktade riktigt illa, jag höll på att klökas när jag luktade på det. Problemet med köttet var att det var helt och totalt smaklöst. Verkligen inte kryddor! Kände inte ens peppar och salt. Alltså det smakade verkligen ingenting. Sjukt??
Beställde in pommes som man fick betala extra för, två olika sorter. Dessa som var tjockare var helt ok men beställde även vanliga pommes med paprika smak. 1) De var mjukare och flottigare än McDonalds pommes 2) De skulle vara paprika rökta, de hade bara slängt på lite paprika krydda på.
Desserten hoppades vi verkligen skulle vara bra! Min chokladkaka; det var några jävla nötter strödda över och jag hatar nötter?! Det stod ingenting om det i menyn och så var det nötter inuti, alltså wtf fett äcklig. Och mammas creme brulee, båda vi älskar den desserten egentligen men mamma kunde inte ens äta upp sin. Den hade så himla konstig smak! Smakade verkligen kemikalier. Simon smakade också på den och tyckte den var fett äcklig.
 
Notan kom in och jag och mamma betalade 1500 kr. Som sagt, hade maten varit god så hade det inte gjort något men nu var den himla äcklig och inte ens värd 100 kr. Höredudu Gordon Ramsey, lär dina kockar laga mat..
 
Sällskapet var i alla fall grymt, vi hade så trevligt! Och taxiresan hem, alltså roligaste på länge. Jag skrattade så att jag grät men jag är otroligt besviken på hans restaurang. Gordon Ramsey kommer aldrig mer att få ett besök av oss.Kommentarer

Mysigt såg det ju ut iallafall??=)
Ja köttsaft vill man inte ha? :(
hur mår du annars?

Jag älskar Spaniens bidrag =)
Gav Australien 3 av 5.

vad trist...

SV: jo, men det går om kan man hoppas på.
hoppas att du mår bra och att du får en fin söndag


Kom ihåg


Trackback