London dag 2 #1 / Madame Tussauds

Dag två vaknade jag ganska så utvilad. Vi gick ner och åt en sjukt god frukost (har bloggat om den innan, så himla gott!) och sedan begav vi oss alla 6 mot Madame Tussauds. När taxin släppte av oss såg vi den enorma kön. Som tur är hade vi redan biljetter så vi bara gick förbi den. Klockan var då ungefär 10. När vi ska lämna in biljetterna så säger tjejen i kassan att de inte har några lediga platser på Madame förrän klockan 12.15! Vi blev sååå sura! Vad skulle vi göra i 2 timmar?! Så himla dålig stil av dem, vi hade ju redan köpt biljetter från Sverige.
 
Men vad skulle vi göra? Vi gick och tittade i Souvernir butiker och gick sedan till ett café för de vuxna ville dricka kaffe. 
Simon #modell
Finaste Evelina, åh vad jag tycker om henne!!
 
Klockan 12.15 gick vi tillbaka till Madame och fick äntligen komma in. Det var störtmycket folk!! Alltså verkligen helt sjukt äckligt mycket. Vi var ju på Madame 2011 också och då kunde man lugnt gå och titta på alla dockor men nu fick man trängas och det var omöjligt att komma fram! Gav upp på flera stycken för jag orkade inte stå och trängas med 60 andra personer framför en vaxdocka.. Det är ju dock absolut en sak som absolut är värd att uppleva. Familjen Gorny tyckte det var jätteroligt i alla fall och det är jag glad för :) Det är något speciellt med Madame Tussauds, en häftig sak!
Morgan Freeman
George Clooney, sjukt lik!!
Nicole Kidman, också otroligt lik
Kommer verkligen inte ihåg vad denna kvinna heter, någon som vet?
Kate Winslet, hur lik??
Edward från Twilight, alltså störtlik??
Beckhams, hur kan de ens göra dockor såhär lika??
Är det jag som är kort eller är det alla kändisar som är långa undrar ju jag då? Tycker Angelina är väldigt lik men Brad Pitt är mindre lik.
Nya vaxdockor! One Direction fanns inte när jag var där 2011. Tycker alla är väldigt lika förutom Nail
 
Ni får fler bilder från Madame i helgen. Nu ska jag bada och sen sova. Jobb imorgon.Kommentarer

Sjukt lika dockor alltså :P
skrämmande :P
alla är lika på bilderna :P
Hehe.
Har du sett filmen house of wax förresten?^^


Kom ihåg


Trackback