London dag 1 #4

Då var det dags för London Eye. Vi hade köpt biljetter i Sverige men man var ändå tvungen att byta de till vanliga biljetter så vi fick stå i den milslånga kön, den var verkligen så lång! Trodde aldrig vi skulle komma fram. Tog inte med mig nån jacka heller så jag frös ihjäl lite.
 
Själva London Eye tycker jag är överskattat, det är rätt drygt och ganska så tråkigt.
London Eye
Mot London Eye
Alexandra och Simon, modeller svär! *.*
London Eye är verkligen enormt!
Themsen River
Simon i London Eye
Haha sötis!
Mami, hon var väldigt arg på mig i denna stund hahah
Utsikt från London Eye
Här är en ganska bra bild på min nya hårfärg.
Har ni åkt London Eye? Vad tyckte ni?
Mamma var fett arg på mig för att vi inte hade fikat på hela dagen hahaha :( Så efter att vi var klara med London Eye så fikade vi på hotellet, denna chokladkaka var helt amazing!! Omg smälte verkligen i munnen.
På kvällen gick jag och mamma på musikal och då såg jag ut såhär.
Man fick inte fota på musikalen men jag smygfotade en bild. Musikalen var verkligen GRYM!! Jag bjöd mamma på den och 2 biljetter kostade 2500 kr men det var verkligen värt vartenda krona. Jag har ju varit på Mamma Mia innan men den är verkligen ingenting jämfört med Lejonkungen. Den var så himla proffsigt gjort, jag fick gåshud flera gånger för det var bara så WOW. Musikalartisterna var otroligt duktiga! Det är helt sjukt hur de kan lära sig alla replikerna. Och de var grymma på att sjunga! Hela musikalen var fantastiskt gjord, gå och se på Lejonkungen om ni får chansen!
 
En av artisterna var en kille på ungefär 8-10 år? Blev sjukt imponerad av honom! 
 
Det var så mäktigt när hela teatern applåderade i slutet. Efter musikalen tog vi taxi hem, så magiskt att se London Eye och Madame Tussauds upplyst. London är ännu vackrare på kvällen.
 
När vi kom tillbaka till hotellet åt vi, tvättade håret och direkt till sängs. Jag hade nästan inte sovit på ett dygn så somnade verkligen inom 2 sekunder.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback