Eric Saade striped live

Gårkvällen var så himla underbar! 
 
Insläppet var klockan 18 men sedan fick vi stå i kön inomhus till klockan 19.30 vilket var sjukt segt och riktigt dåligt uppstyrt! Mina vänner Malin och Erica kom fram Göteborg och jag har saknat de så mycket! Det var riktigt roligt att ses och vi stod och pratade hela tiden. Underbara tjejer! Till slut fick vi i alla fall komma in i arenan.
 
Alla vi 3 hade VIP platser och backstage så vi satt på rad 3, såg sjukt bra och man satt så nära scenen! Toppenplatser. Konserten var helt magisk, det var riktigt länge sedan jag var på en Eric konsert och det var så härligt att få se honom göra det som han brinner för, musik. Grym show! Gamla låtar blandade med nya och så hans nya singel plus en massa dans på det. Erics mamma fyller år på onsdag så han tog med henne upp på scenen så sjöng hela arenen jag må hon leva, fint. Konserten får 10/10 av mig!
 
Här kommer en bildbomb från konserten.
Mamma Marlene och Eric
Så sjukt snygg i den svarta skinnjackan!!
Efter konserten skulle vi stå kvar vid scenen och visas till backstagerummet. Jag höll verkligen på att kissa på mig så jag var bara tvungen att springa på toa, jag har aldrig gått på toa så snabbt haha. När jag kommer tillbaka till arenan så är alla borta?! Alla hade redan gått till backstage, fick panik. Men sen ser jag att Erica och Malin står kvar där uppe och väntar på mig, guld värda.
 
Efter ett litet tag kommer Eric in backstage, ahh babe!! Vi var 52 stycken backstage vilket enligt mig var lite för många. Jag trodde vi skulle delas in i grupper så som vi gjorde för några år sedan men nope. Jag armbågade mig fram och hamnade riktigt nära Eric, man får ju ta chansen ;)
Så snygg alltså! *-*
 
Vi fick ställa frågor till Eric och jag sa att hans nya låt är grym och frågade var han fick inspiration till den från? Han berättade att han jobbade med en engelsk producent i London och han tyckte att svenskar är så snygga och klär sig så fint och så uppkom Girl from Sweden.
 
Därefter sjöng han 3 låtar, en cover, coming home och sting och alla sjöng med. Det blev som en allsång, sjukt härlig stämning! Därefter tog vi bilder och fick autograf. Backstage varade i 1 timme.
 
Hade verkligen en sjukt underbar kväll och jag har verkligen världens bästa och finaste idol. För varje gång jag träffar honom tycker jag bara om honom allt mer. Eric är en sjukt härlig kille, otroligt jordnära, snäll, rolig och helt fantastisk.Kommentarer

åh vad kul! han är riktigt duktig :) åhhh vad gulligt att han tog upp sin mamma på scen!! :) kram


Kom ihåg


Trackback