slide show

Spanien #14

Jag håller inte riktigt reda på vilken dag som hör till vilka bilder men dessa bilder är i alla fall från en ny dag. Vi spenderade hela dagen på stranden men jag har inte så många bilder från det eftersom att jag inte hade med mig kameran till stranden varje dag för jag var lite rädd att någon skulle sno den när både jag och mamma badade och det var samma sak med mobilen, ofta så stannade den uppe på rummet, inlåst i resväskan för den ville jag verkligen inte bli av med. Så därför är det flest bilder från kvällarna.
 
Fixad inför kvällen, helt naturlig utan något smink alls. Det var bara såå himla skönt! Men brännan gör att man känner sig så fräsch. Åh, saknar att vara såhär brun.
Kvällens outfit, klänning från BikBok.
På de här bilderna ser jag likheten som alla så gärna påpekar mellan mig och mamma. Vi är nog ganska så lika ändå. Mamma är så gulligt brun på denna bilden, åh gulle.
Den absolut bästa i mitt liv, finns ingen jag älskar mer ♥
I väntan på taxin, så himla fina omgivningar överallt!
Solblekt hår, älska! Nu är ju frågan om jag ska fortsätta att vara blond eller bli brunett istället.
Vi letade efter en mysig restaurang och til slut hittade vi Puro Port med live musik hela kvällen. Det var bara så mysigt!! Det var en grillrestaurang där man såg när kocken grillade.
I väntan på maten, hungrig!
Mamma beställde grillspett och jag smakade lite, åh herre så gott!
Jag beställde kyckling men hade kunnat ta grillspett jag med men kycklingen var också god.
Mami
Glad tjej! Men blåste rätt rejält denna kvällen och restaurangen var öppen från alla håll så det var ganska så kyligt faktiskt. Men en kofta och en handduk på knäna gjorde susen.
 
Mycket trevlig kväll!



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback