slide show

Hej tisdag

Praktiken gick jättebra! Jag trivs som fisken i vattnet, har hamnat på världens bästa skola med världens bästa elever. Som jag tycker om de. De säger att jag är en sån bra lärare, undra om någon förstår hur glad det gör mig. Filip och killarna hjälpa mig rulla bort datorvagnen och sen tog de 5 datorer och bar ner så att jag skulle slippa. Hur hjälpsamma och underbara?! 

Idag hade jag 2 lektioner som jag höll i, på båda lektionerna jobbade vi med kommunen och det gick bra, jag är nöjd med min insatts och jag fick bara lite konstruktiv kritik. Sen var det 2 lektioner i svenska där det blev litteraturhistoria. 
Tröjan??? Älskar!
Hade sån sjukt lång lugg, usch mådde jättedåligt över det. Men nu är den klippt, fresh. 
Matchade Odd Molly tröjan med DW klockan, underbart 

Har aldrig fått så många komplimanger för ett klädesplagg som jag fått för denna tröjan idag. Det var till och med en massa killar som sa att min tröja är fin. Taaaaack :) jag älskar den. Köpte den på rean för ett tag sedan men inte använt förrän nu. 

Kan lägga upp bättre bild på tröjan sen om ni vill? 

Alexandra har varit här, hjälpte henne att plugga inför hennes stora prov. Så sjukt ambitiös tjej, ser verkligen mig själv i henne. Åh vad hon kommer få det tufft på gymnasiet, det tar så mycket, både fysiskt och psykiskt på en om man är så galet ambitiös och vill satsa på högsta betyg. Men nu är jag stolt i efterhand, kan kolla tillbaka på mina betyg med stolthet. 

Träffade min darling, åh älskling vad faster älskar dig. Hela jag blir lycklig varje gång jag träffar Jack. Älskade lilla människa. 

Nu ska jag planera lektionerna inför imorgon och sen kolla på idol. 

Tänkte slänga upp lite bilder från cats snart så kika in om en stund. 



Kommentarer

Älskar klockan! Har funderat på att köpa en sådan :)


Kom ihåg






Trackback