Q and A

Jag har 51 kommentarer på bloggen jag inte svarat på, några är 3 år gamla haha oopps.. 
 
Fick en kommentar med några frågor som jag tänkte svara på nu. Det är Jenny som ställt denna fråga, vet inte om du fortfarande läser min blogg men hoppas det :)
 
Vore lite intressant att veta ifall det är något du gjort i ditt liv som du verkligen ångrar? Något som får dig att tänka "åh nej, det där skulle jag aldrig ha gjort"?
 

Svar: Finns ju några saker. Ena är att jag verkligen ångrar att jag klippte mig kort när jag gick på typ mellanstadiet, jag mådde dåligt i flera år efter det. En annan sak jag ångrar mycket är att jag använde napp lite för länge vilket ledde till att jag fick överbett vilket kan ha lett till min migrän. Finns inget jag ångrar mer än detta. Nu vet jag ju inte om det är så fallet är, jag kanske skulle haft migrän ändå men den där ovissheten, den ångrar jag mest av allt.
 
Finns det något med dig du inte gillar? Det kan handla om något om din personlighet eller utseende. Tycker du det är jobbigt med dagens press på tjejer? Att man ska vara så snygg och smal som möjligt?
 

Svar: Det finns en mängd saker hos mig jag inte gillar! När det gäller personligheten så är det att jag lätt blir väldigt avundsjuk. Tex om min bror får något som inte jag får eller liknande, då blir jag jättelätt avundsjuk vilket verkligen inte är bra. Det handlar även om relationer. Annars gillar jag inte att jag kan vara ganska lat ibland, jag har svårt att komma igång med saker, tex plugg. En tredje sak jag inte tycker om är att jag kan vara väldigt slarvig, tex när det gäller mina kläder. Det är kaos och mitt rum är också kaos. Jag skulle också vilja ändra på att inte vara så blyg men det är något jag har jobbat på under väldigt många år och jag har gjort så stora framsteg men det finns fortfarande väldigt många situationer där jag önskar att jag hade varit mer framåt och öppen. 
 
När det gäller utseendet så är det mycket men framför allt min mage och mina ben. På benen har jag fortffarande kvar så många bulor efter mina sprutor som aldrig vill gå bort och min mage är helt kaos, en massa prickar, bulor och fula ärr efter alla tusentals sprutor. Det är därför jag alltid solar med höga bikinishorts, för att det inte ska synas.
 
Jag försöker att inte tänka så mycket på idealet, tycker denna låt har ett väldigt bra budskap. Man ska vara stolt över sig själv! 
 
Hur mycket pengar lägger du på shopping varje månad? Brukar du få lite ångest om du handlat för mycket? 
 

Svar: det är väldigt, väldigt olika! Vissa månader kan det vara 300 kr, andra 2000 kr. Jag sparar alltid pengar hela året för att ha till Polen, så då brukar jag ha mellan 8 till 10 000 kr att shoppa för. Så då kan jag lätt lägga 10 000 kr på shopping i juli, det händer liksom varje år. Min Marc Jacobs väska och min Napapijri jacka kostade 4000 kr styck och båda köpte jag förra året så då blev det att jag la väldigt mycket pengar på de medan en annan månad har jag endast köpt en tröja från h&m för 150 kr. Så det varierar väldigt mycket, beroende på om jag åker iväg nånstans och shoppar eller bara stannar i Hlm för här köper jag nästan aldrig något. Jag anser själv att jag har för mycket kläder men kan inte sluta för det är verkligen mitt största intresse. Så jag skulle säga mellan 500 kr till 10 000 kr, beroende på månad. Ja lite ångest brukar jag väl få ibland haha men samtidigt är det mina pengar som jag sparat ihop själv :)
 
Vad gillar du för sorts killar, både när det gäller utseende och personlighet?
 

Svar: Personligheten är verkligen såå viktig när det gäller killar! Hade valet stått mellan typ världens snyggaste kille men som beter sig som ett svin eller en mindre snygg kille men med en bra personlighet så hade jag självklart valt det senaste. Ordspråket, utsidan ger insidan en chans men insidan ger utsidan sin glans tycker jag verkligen stämmer bra. Det är klart att man måste känna sig attraherad till killen för annars funkar det inte men det betyder absolut inte att han måste vara snyggaste killen man sett. Man ska strunta i vad alla andra tycker och gå efter sin egen känsla.
 
När det gäller personligheten så gillar jag killar som visar att de bryr sig, även inför sina kompisar och inte börjar "leka tuffa" då. Att killen sköter skolan bra, inte hålla på att skolka och massa sånt skit. Utan gör sina läxor, pluggar, gör alltid sitt bästa och verkligen försöker få bra betyg på proven i skolan. Andra turn ons är att de håller sig till en tjej, inte håller på att skriva med en massa. Börjar skriva till en, inte bara vänta på att tjejen skriver utan tar initiativ till att skriva först. Ger komplimanger helt oväntat, finns inget gulligare. Är snäll, omtänksam och ärlig. Familjen måste betyda väldigt mycket, stå nära sin familj och kunna sina värderingar, veta vad som är bra och dåligt. Ha bra värderingar om livet helt enkelt och veta hur man ska uttrycka sig. Humor är en väldigt viktig del, han måste få mig att skratta och inte vara tråkig utan spontan. Inte röka och inte snusa och helst inte heller dricka, eller det är okej om drickan händer någon gång på fest då och då men jag vill absolut inte ha en kille som festar och dricker varje helg. Han ska hellre vara med mig än springa rundor och festa. Ja, jag har en del krav på personligheten och det är väldigt svårt att hitta en kille som stämmer in på allt detta. 
 
När det gäller utseendet så har jag inte någon speciellt mall. Jag tycker att väldigt många killar är grymt snygga men de ser ändå så olika ut. Fast jag brukar falla för det som de flesta tjejer gör. Jag brukar inte vara ensam om att tycka att just den killen är snygg utan det brukar de flesta tycka. Håret är väldigt viktigt och klädstilen, han ska klä sig snyggt. Ha ett fint ansikte och gärna markerande käkben, det finns seriöst inget snyggare än det. Jag tänkte slänga upp några bilder på killar jag tycker är snygga så får ni se att de skiljer sig ganska så mycket men ändå är de ganska lika varandra, sådär typiskt snygg, gullig. Det faller jag för. 
Calvin Goldspink, så sjuuukt söt
Kevin Walker, hooooot som in i tusan
 
Behövs ens en beskrivning?
Douglas Booth, kolla käken???? Alltså så sjukt sexy ;) Han är en av topp 3 killarna på min lista av snyggaste killar
Gus i TFIOS, jag är kääääär ♥ Han är också på min topp 3 lista!
Mmmh snygg
Eric Saade, sista killen på min topp 3 lista.
Zac Efron och hans bror. Kolla första bilden, alltså dööör så snygg.
Söööööööt
 
Sen finns det en del killar jag sett i verkligheten som är en annan topp 3 lista men det behöver vi ju inte ta upp här haha.
 
Hoppas ni lärde känna mig lite bättre nu :)Kommentarer

Kom ihåg


Trackback