Dags för förändring

Jag har bestämt mig angående mitt hår! Äntligen kanske många av er tänker. Jag har nu varit blond i så många år att jag är sugen på en rejäl förändring. Men samtidigt är jag så sjukt rädd för jag har så pass mörkt hår så jag kan inte ändra mig och bli blond igen för det fungerar inte så. Det har tagit ca 5 år att bli så blond som jag är nu så det är verkligen en stor förändring.
 
Jag ska färga ombre. Så längst ner ska jag har kvar min blonda som jag har nu och där uppe ska jag ha min naturliga hårfärg. Min lugg ställer till en del problem men den ska självklart också vara mörk. Så jag ska färga en bra bit mörkt men det måste liksom vara exakt samma nyans som jag har på mitt naturliga. Sen måste jag klippa en rejäl bit också för topparna är väl rätt slitna men jag vill absolut inte ha för kort. Men jag är säker på att Hanna, min frisör, kommer fixa detta strålande. 
 
Jag har hittat några bilder, sökte på ombre lugg.
 
Såhär ser ombre med lugg ut, riktigt snyggt faktiskt
Ungefär såhär mörkt hår som Ciara har jag som naturligt och ungefär så blond som hon är är också jag. Så ta detta, fast det mörka längre ner + lugg så får ni ungefär hur det kommer bli.
 
Jag påpekar ännu en gång att jag är livrädd.
 
 Kommentarer

Snyggt!


Kom ihåg


Trackback