Dagen

Heej!

Förlåt att jag inte bloggat på hela dagen men har varit så himla upptagen. Idag visste jag inte riktigt hur dagen skulle bli men väster ringde kl 7 när jag sov. Det var den sovmorgonen. Hade 40 minuter på mig att fixa allt, så sjukt stressigt! 

Jobbet var i alla fall jättekul idag, har skrattat en massa. Åh vad längtar tills jag börjar jobba på riktigt. Skönt att praktiken är över nu faktiskt. 

Jobbade till kl 13 och sedan stannade jag på väster för att skriva på min uppgift eftersom att vi inte har något bläck hemma så jag var tvungen att skriva ut det på väster. Hade skrivit 8 sidor för hand men var långt ifrån klar så satt på väster till kl halv 6!!!!! Alltså sist på hela stora skolan haha. Jag är i alla fall klar med mina 5 sidor på hemuppgiften och den ska lämnas in imorgon. Känns skönt att vara klar! Hade så svårt att komma igång med den. Men när jag väl var igång så skrev jag på som bara den. 
Haha Adijon tog tydligen kort på mig när jag var mitt uppe i skrivandet. Var så sjuuukt stressad. Sen kom mamma med min macbook för att jag är mycket vanare vid att skriva på den. Min ängel <33

Älskade laptop 
Sist kvar på väster, yolo

När jag kom hem så gjorde jag lite körkortstest men fas A är så sjukt svår så jag kommer aldrig klara den. Fick 1 poäng ifrån 3 gånger i rad, blev sååå sur. 

Sen har jag kollar revenge, så spännande! 

Imorgon måste jag tyvärr till skolan. Mamma ska på föreläsning i Skurup vilket inte alls är nära Hbg men hon har lovat att skjutsa mig till Hbg eftersom jag mår så dåligt i tåg. Alltså min mamma är verkligen bäst i världen, fy tusan vad jag älskar henne. Men det betyder att jag måste vara där supertidigt, redan halv 8 och jag börjar nästan halv 10. Men men, jag överlever. 

Nu ska jag sova för ska upp 5.. Hmmm. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback