slide show

Tisdag på lovet - Väla

På tisdagen på "lovet" så var jag först i skolan i Helsingborg och sedan efter skolan så åkte jag och mamma till väla och var där mellan 12-20. Asbra dag och jag är sjukt nöjd med mina köp! Jag köpte ganska få saker men nästan allt var märken. Thomas Sabo, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger. Jag har börjat köpa mindre kläder men dyrare. Jag har så sjukt mycket kläder hemma så i framtiden ska jag istället satsa på kvalité. Hellre än tröja för 600 som håller ett bra tag än 3 tröjor för 600 som blir noppriga efter två användningar. 
Väla
Dagens outfit 
Första gången jag var inne i Odd Molly butiken. Den är verkligen jättefin! Jag blev dock rätt besviken på kläderna, så det blev inget köp. Tyckte färgerna var tråkiga och det var inget som kändes sådär wow (som inte kostade 3k). Men jag ser fram emot vår och sommar-kollektionen!
Fika time. 

Sen var det dags för mat. Jag provade gyros, det är så gott! Ska äta det en massa i Grekland. 
Träffade Maja på väla, woho. 

Träffade även Elin Viberg där. Precis när vi började snacka så började brandlarmet tjuta. Alla fick panik, vakterna sprang runt och det var helt kaos. Vi hade lämnat in våra jackor och det var svinkallt ute. Men vi var ju tvungna att gå ut i det kalla utan jackor. Vi sprang till Ikea och där väntade vi tills det hade slutat. Vi köpte en varsin pläd som vi virade kring oss och gick tillbaka till väla. Jäkla brandalarm. 

Alltså OMG så gott. 
Vi avslutade dagen med yogiboost. Så sjukt gott! Mangopuré och krossad marabou till, omg. 
Nöjd tjej efter en bra dag. 



Kommentarer
» Sarah

Ser mysigt ut :)


Kom ihåg






Trackback