slide show

Stressig dag

Denna veckan och förra veckan har varit sååå stressig. Jag har pluggat. Jag har jobbat. Jag har haft migrän varje dag. Det är det mina dagar har bestått av. Har verkligen inte tid till något för det är alltid något som måste fixas. 

Idag jobbade jag på linné i 1,5 timme. Hade svenska med 9orna vilket var lika kul som vanligt! Vet inte om detta var sista gången jag hade dem? Ångest i så fall, kommer sakna dem så mycket :( sen var det lite akut på nästa skola så jag var där i 1,5 timme. Sen åkte jag hem snabbt och packade väskan på nytt för att ta tåget till Hbg och skolan. 
Lagom taggad på livet jao 

Mådde sjukt dåligt på tåget, usch trodde jag skulle spy. Min åksjuka blir bara värre för varje gång jag åker tåg. Och huvudet? Det höll på att sprängas sönder, usch mådde riktigt dåligt när jag kom dit. Hade individuell handledning inför min B uppsats. Fick tips och råd på hur jag ska fortsätta. Min handledare verkade tycka att det jag skrivit till så länge var jättebra så det var ju kul att höra. Sen hade vi grupphandledning och slutade vid kl 17. Då åkte jag äntligen hem. 

Är helt slut efter hela dagen. Ska bli skönt att dejta kudden snart. 
Suger att vara åksjuk. 
Sorry för alla egopics. Men jag har lite bildbrist atm. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback