slide show

My day

Ikväll har jag kollat let's dance, så bra i år! Orkar inte hur snygg Kenza är, världens snyggaste, seriöst. Benjamin var verkligen såå värdig vinnare! Grymt duktig, har hejat på honom sedan första programmet. Riktigt hög nivå, nästan som en proffsdansare. Verkar som en härlig kille, en sån skulle man kunna vara vän med, lätt. Väluppfostrad också, så fint på slutet när han tackade alla. Roligt att det fortfarande finns väluppfostrade killar. Och låten han hade skrivit?? Sååå fin. Fällde en liten tår, blir alltid superdupermegakänslig innan mensen, gråter för typ minsta lilla. Nej men låten var så fin, jag som hatar "slut" och stora förändringar kände ju med alla deltagare hur tråkigt det är att det är slut. Tänk så kul de haft och hittat vänner för livet.
 
Okej, god natt. Sjukt trött!
Älskling idag. Han är supersjuk men var tvungen att se honom en stund i alla fall. 
Detta var vad jag fick med mig från stan idag. Nu har jag alla babylips förutom mint men den vill jag inte ha för mint är sååå äckligt. Förvånade att jag inte köpte mer? Naaaa men brukar inte shoppa i Hlm direkt, roligare i Hbg, Malmö, Lund eller liknande. 



Kommentarer

Du har inte alla baby lips i den vanliga serien, dom har ett till som heter Grape Vine men det säljs inte i affärer typ :) Ville bara säga det
Jag har 3 baby lips :) Peach Kiss Pink Punch Cherry me
Cherry me är min favorit :)

Svar: Jaha okej :) jag gillar inte den med mint men har 4 stycken nu. Gillar den rosa mest! Luktar såå gott hehe
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback