slide show

Friday

Spenderar min lördagskväll med att gå igenom enkäterna jag fick in. Det var lätt att dela ut 76 enkäter men det är absolut inte lika lätt att gå igenom alla svaren. 76 gånger 8 frågor = 608 svar och inte nog med det så måste jag ta tjejer och killar för sig efter det. 
Antecknade svaren från 27 nu ikväll. Fortsätter imorgon! Då ska jag skriva på riktigt bra på uppsatsen hade jag tänkt eftersom att jag knappt fick något gjort idag. 

Igår då? Jag jobbade först 1 timme på väster för att sedan snabbt ta mig till Stoby. Där hade jag so prov med 6orna och sedan idrott med två klasser. De spelade brännboll, blev själv sugen på att spela. Typ det enda jag tyckte om på idrotten haha. Det var sjukt äckligt varmt och solen stod på hela tiden och jag hade svarta jeans = en stekt Carro. Riktigt ont i huvudet fick jag också, nej jag gillar inte sånt väder alltså. Sen var jag matvakt åt 4orna också. En pojke i den klassen är seriöst den sötaste pojken jag någonsin sett, helt galet så gullig. Sen åkte jag till väster för att dela ut enkät till ännu en klass. 

Somnade vid 23 igår, så trött efter hela veckan. Vaknade vid kl 8, kunde inte sova mer för det var så sjukt varmt. Hörde ni btw åskan i natt?? Det var det sjukaste! Åskan lät så högt så jag vaknade och blev skiträdd. Blixtarna lyste upp hela rummet i vitt och det lät riktigt högt. Det var tydligen 150 blixtar på 10 minuter vilket är sjukt mycket. 
Vid 30-40 går de ut med varning så detta var verkligen ett rejält åskoväder. Tycker åska är jätteläskigt och i natt lät det verkligen som om åskan skulle slå rakt in i huset. Strömmen gick och allt. 
Igår skulle mamma handla på kvantum, 5 minuter sa hon. 35 minuter senare hade hon fortfarande inte kommit ut. Jag satt på en bänk utanför och höll på att dö av värme. 
Brände mig gjorde jag också. 

Jag och Otto kom fram till att det var mammas fel haha. 

Mami köpte glass, så gott! 

Träffade Amadeus och Christopher inne på kvantum, alltid lika trevligt att prata med killarna!
Gårdagens
En trädgård hade suttit fint 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback