slide show

En onsdag

Hej!

Jag sover inte än, antar att de flesta av er redan gör det. Jag måste verkligen bli bättre på att gå & lägga mig tidigare, vid 12 senast? Men lyckas aldrig..


Vet att uppdateringen har varit dålig, ber om ursäkt för det! Men nu när tentan är över lovar jag att det blir bättre. Blir så glad av såna här söta kommentarer, kul att ni gillar min blogg och undrar var jag har tagit vägen hihi.

Idag vaknade jag vid 7 med sjuk migrän. Tog tablett, kollade mobilen & ingen från jobbet hade ringt. Försökte somna om, tog en halvtimme & precis när jag håller på att somna så börjar mobilen ringa på högsta volym. Shit så rädd jag blev, sprang till mobilen och det var jobbet. Hade 25 minuter på mig från det att jag låg i sängen till det att jag började jobba på T4. STRESS var ordet. Jobbade i alla fall med ettorna idag, små gulliga barn ju. Trivs dock bättre på högstadiet, härligt att man hittat rätt. Är ju mer lek & lätta saker på lågstadiet, jag gillar mest själva undervisningen. Men det var kul på jobbet. Blev 8-13.
Lite matte jao
Sen gick jag hem i det underbara vädret, tog en extra lång runda i solen innan jag kom hem.
Hann ta det lugnt en liten stund innan Anja ringde och frågade om jag ville träffas. Så det var bara att ta på sig igen & gå ännu en promenad. Så härligt att träffas! Hon bor i Vinslöv nu så vi kan tyvärr inte träffas lika ofta längre (vi har varit grannar sen vi var typ 6 och hängde fram tills för några år sedan väldigt mycket). Var kul att prata lite. Sen var jag tvungen att gå hem för jag skulle hjälpa en flicka att träna lite inför nationella. 

Ikväll har jag kollat på tv, läst lite och tagit det lugnt. Badat har jag också gjort och nu kallar kudden. Imorgon ska jag jobba men bara 2 lektioner, precis som det brukar vara på torsdagar. Det är med en av mina favoritklasser så det är ju nice. 

God natt sötisar. 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback