slide show

Sovmorgon <333

2 bilder från studentfesten igår, fina kompisar!
Från höger: Diar, Nicole, Julia, Semir, jag, Robin, Alan, Kamil

Jag sov till kl halv 12 idag, åh så sjukt underbart <3333 har sovit så otroligt lite de senaste dagarna. Och den största biverkningen efter tyggmärgsbedövningen jag tog är stark huvudvärk. Kanske därför jag haft sån sjuk migrän de senaste två dagarna, verkligen sån migrän där jag gråtit i timmar. Ryggmärgsbedövningen jag tog är sådan man får vid förlossning när man föder barn. Hade någon sagt till mig i onsdags att jag skulle få en fet spruta rakt in i ryggen imorgon hade jag aldrig satt min fot hos neurologen. Men nu har jag klarar av det också, så om jag någongång föder barn så vet jag vilken smärta ryggmärgsbedövningen är men även att jag redan tagit den en gång så då är jag kapabel till att ta den en gång till. Det är helt sjukt hur mycket mer kroppen klarar av än man tror. Kroppen är häftig. 

När jag låg där i fosterställning och grät så sa mamma "tänk på havet" hahha som om det skulle hjälpa?! Tänk på havet själv mami. 

Nu ska jag äta frukost och sen fixa med bilderna från avslutningsmiddagen, så många som väntar på de. 

Du på ask som skrev att min grammatik inte är så bra, hahaha så ful du är. Ge mig ett exempel? Jag vet att min grammatik är väldigt bra, jag både skiver och läser väldigt mycket, hade MVG i svenska A, B och C och jag var den som fick bäst resultat på nationella i svenska C på uppsatsen av alla 3or på gymnasiet på linné. För att få en 10a där så fick man inte ha ett enda litet grammatiskt fel så haha, din kommentar är bara så ful. Patetiska människa :)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback