Dagen

Hallo!

Jobbig dag i skolan. Eller själva seminariet var ganska chill men pendlandet var hemskt. Så många förseningar och inställda tåg. 

Middag på cats var supermys. Dock var vi de enda som åt på restaurangen och jag hatar att äta på restaurang utan andra gäster. Det känns som om alla stirrar och jag klarar inte av när folk kollar på mig när jag äter haha. Gott var det i alla fall!

Har haft hemsk migrän hela dagen. Idag är en sån dag där ingen medicin hjälper, där huvudet pulserar oavbrutet. Fuck that.

Imorgon är det fredag men det vet ni redan. Jag måste upp väldigt tidigt för jag ska ta en massa blodprov. Inte favoritsysselsättningen men har man diabates har man inget val. Man ska ta proven fastnande = man får inte dricka. Hur klarar man att inte dricka hela kvällen och morgonen? Måste alltid dricka precis innan jag går och lägger mig. Hejdå dricka <3

På tal om diabetes så brukar folk säga "men du är väl van vid sprutorna efter så många år?" Nej nej och återigen nej. Man vänjer sig aldrig vid smärta. Det gör lika ont varje gång. Man kan vänja sig vid att cykla eller inte dricka läsk. Men man vänjer sig inte vid smärta. Samma sak med migränen, gör ju lika ont varje gång trots att jag haft det nästan varje dag sedan 2011. Så nej, smärta är smärta. 

Efter blodproven ska jag jobba. Ska bli roligt! Lågstadiet men jag hoppas det går bra. 
Hej god mat
Och varm chokad

Hoppas ni haft en bra dag. Puss och kram.
Kommentarer

Men vad gott det ser ut!


Kom ihåg


Trackback