Dagen

Dagen har gått snabbt! Jobbet gick bra. På lunchen gick jag och Josefin till kafeterian. Efter några minuter kom Teodor och hans kompisar och höll oss sällskap, trevligt med mycket skratt. 

Sen har jag träffat Jack snabbt (en psykiskt sjuk man kom in i deras lägenhet i bara kalsonger och sa att han bodde där och vägrade gå ut, så jävla läskigt!! Jag hade fått hjärtattack- seriöst. Sen bankade han på dörren och drog i handtag. Jack stackarn blev jätterädd. Det slutade med att grannen ringde till polisen som kom. Mannen bor någon våning upp. Så himla läskigt att bo i samma trapp som en sån psykiskt sjuk person. Jag kommer alltid låsa dörren från och med idag) kramade om Jack, sötisen såg rädd ut. Ville inte släppa taget om honom, världens finaste. Marc Jacobs väska, Marc Jacobs Iphoneskal, jacka från Napapijri och tröja från h&m.
Älskling
Var och klippte luggen och när jag skulle gå visade min frisör mig världens sötaste valp. Hur söt är den inte?! Var så himla liten, och mjuk. Som ett litet gosedjur. Åh blev helt kär. Kommentarer
» A

SV: tackar så mycket :)

SV: tackar så mycket :)


Kom ihåg


Trackback