slide show

0 motivation

Alltså hjälp! Jag har verkligen 0 motivation till att plugga. Det går så segt, tar timmar för mig att ens börja, orkar hålla på max 15 minuter innan jag ger upp. Det är en hemsk känsla, vad har hänt? Jag som var så himla duktig på gymnasiet. Som alltid gjorde mina läxor, kunde inte gå och lägga mig innan arbetet var klart, fick oftast högsta betyg på proven och gick ut med 21 MVG. Det är kanske just det, att jag pluggade så fruktansvärt mycket på gymnasiet så jag är övertrött. Mår seriöst illa när jag kollar på en pluggbok. Sen hjälper det inte heller att utbildningen är så hemskt ointressant, svår, helt efterbliven och allmänt dålig.
 
Men jag har ju inget annat val, jag måste ju gå klart utbildningen. Så, hur får man tillbaka pluggmotivationen? Extra svårt är det med min migrän, jag mår liksom ständigt dåligt.
 
Körkortet kommer jag nog aldrig fixa. Orkar inte bry mig, 0 motivation där också. Körningen fixar jag galant men det är teorin. Jag orkar bara inte.
 
 
Beskriver mig helt perfekt bra.
 
Tenta om 9 dagar, hur ska detta gå? Kill me slowly.
Det värsta är att jag har så höga krav på mig själv. Men jag har börjat inse att jag inte är någon maskin, jag är också bara människa. Det är okej att misslyckas ibland. Fast det är inte okej för mig, jag får inte misslyckas. Det är inte det att någon blir arg på mig om jag misslyckas, det är bara det att jag blir arg och besviken på mig själv.
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback