slide show

Q/A

Fick en massa frågor på ask nyss, så kul! Tack för det. Antar att det är någon som läser bloggen som ställer de. 

Några av frågorna handlar om bloggen så jag tänkte svara på de här :)
Svar: jo det kan jag göra! Jag har gjort det innan i en video, kolla igenom mina videos på videofyme så hittar du en video där med alla mina jackor. Fast det var ju ett tag sen så har köpt nya, gjort mig av med gamla så jag kan göra en nu video! Tack så mycket :) kram 
Svar: jo jag är ju det hehe.. I många fall i alla fall! Någon snygg i idol/filmer eller så. Tack snälla :)
Svar: till en viss del. Absolut shoppar jag efter det som är trendigt men JAG måste tycka att det är snyggt. Skulle aldrig köpa något jag tycker är fult bara för att det är "inne". Men gillar att kolla i modevisningar och sedan shoppa lite efter de trenderna jag tycker är snygga där. Skulle kategorisera min blogg som vardagsblogg men inslag av mode.
Svar: jo det kan jag med göra! Tack för tipset. Ska bara komma in på videofyme först, har nämligen glömt mitt lösen och det funkar inte när jag trycker på att jag vill ha ett nytt.. Men ska jobba på saken!
Svar: oj här var vi lite aggressiva.. Jag betalar nästan allt jag köper själv. Självklart får jag saker av min mamma i julklapp och när jag fyller år och inland köper hon något till mig för att hon vill ge mig en present? Men annars betalar jag allt själv. Jag jobbar och tjänar lite egna pengar och för de shoppar jag. 10 tusen som jag shoppade för i Polen, mamma betalade inte 1 krona. Jag sparade allt själv. Jag får inte pengar av min mamma. Om jag frågar "mamma, kan jag få 500 kr?" Då säger hon absolut inte! Så jag får saker i present ibland men det är ju inget jag ber om? Men saker jag vill köpa betalar jag själv. Vad är det svåra att förstå?? 


Hoppas ni fick svar :)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback