slide show

Polen, dag 5

Dagarna vid havet var bra! Fast ändå inte för migränen förstörde verkligen hela vistelsen där. Jag vaknade med sjuk migrän varje natt och varje morgon, alltså sån migrän så att jag inte kunde resa mig ur sängen. Jag låg och skrek för det gjorde bara så jävla ont. Och det är sån migrän som inte går över efter medicin, så med det hade jag ett helvete hela resan.
 
Och så var vädret sådär. I Szczecin hos morfar var det 41 grader men vid havet blåste det så sjukt så det gick ner till ungefär 25-27 men otroligt kall vind vid havet. Det var röd flagga alla dagarna så man fick tyvärr inte alls bada men vattnet var iskallt så jag hade ändå inte badat men man fick ju inte ens doppa sig upp till knäna nu så det var lite synd. En dag var vi vid havet 2 timmar och en annan dag 1,5 timme. Resten av tiden spenderade vi i shoppingcentret i Koszalin cirka 20 minuter bort. Nu i efterhand ångrar jag ju att vi inte var vid havet mer eftersom att jag älskar havet men det var ju så förbaskat kallt. Men ändå, någon mer strandpromenad hade ju inte skadat. Men annars hade vi det toppen! Med fika varje kväll, mamma fick äntligen catcha up med sin bästa kompis efter 1 år ifrån varandra. 
 
Deras underbara hund Shaggy, han är så fin.
Det blåste väldigt mycket på stranden så vi gick och fikade istället..
..med utsikt mot stranden. Polska stränder är superfina! Breda, långa, vid sandstrand, underbara vågor. Dock är vattnet tyvärr kallt eftersom att det inte är medelhavet, synd för annars hade det varit helt perfekt.
Bruna ben
Vi gick till ett ställe som säljer fisk, standard varje år.
 
Framåt tidig kväll gick vi tillbaka till rummet, tog en dusch och tvättade håret och fixade till oss inför kvällen.
GOSIS väntade utanför dörren ♥ Jag är egentligen rädd för hundar men Shaggy älskar jag, gosisen.
 
Bilder från den kvällen kommer senare :)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback