slide show

LONDON BABY

Såhär GLAD är jag över att ha bokat hotell i London! Nu är det bestämt, den 8 april 2015 åker vi. Nu blir det lite lättare att klara både hösten och vintern. London är lätt min favoritstad och jag längtar så tills jag är där igen! 
 
Denna gången åker inte jag och mamma själva utan vi åker med mammas kompis Evelina, hennes man och deras två barn Simon och Alexandra. Simon är en nära killkompis till mig så det ska bli väldigt roligt! Och Alexandra är typ världens sötaste lillasyrra så jag är övertygad om att vi kommer ha 3 underbara dagar i London.
 
Har redan börjat planera vad som ska hinnas med, det är ju väldigt mycket man vill göra på så kort tid. Men London Eye, Madame Tussauds, Buckingham Palace och Big Ben är ju ett måste! Har redan sett allt det förutom Buckingham men de har aldrig varit i London och man tröttnar aldrig på Londons sevärdheter :) Madame Tussauds är bara så COOLT. 
 
Glad glad glad. Vi åker alltså på påsklovet, någon dag efter påsk. Jag vet inte ens om jag är ledig då? Antagligen inte eftersom vi inte har några lov på universitetet men då får jag ta ett eget litet lov. Nästa år blir bra. London i april, Liserberg i juni, Grekland i juli och Polen i juli. Kan man redan längta ett år framåt? JA. 
 
Hotellet vi ska bo på är seriöst det finaste jag någonsin sett :') Modernt, lyxigt och bara WOW WOW! Men ändå är priset rimligt. Utsikten? Tja Big Ben, det tackar vi inte nej till.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback