slide show

Closing time

Stanna kvar i shoppingcentret till så länge att alla affärer hinner stänga och vakterna säger att man måste ta bakvägen ut för att alla andra hissar och rulltrappor har slutat gå för dagen. Oopps.
 
Älskade Polen, saknar redan ♥
 
Btw, skrev jag ju om att det är någon som busringt till mig sjukt många gånger under de senaste månaderna. Det kunde gå upp mot 16 gånger på en kväll och när jag svarade så var det alltid en större grupp. De vet vad jag heter för de har sagt Caroline och så, antagligen har de hittat mig på instagram eller någonstans. De ringde dock inte på hela månaden jag var utomlands så de måste ha koll på var jag är, jävligt läskigt faktiskt. De ringde senast igår. Nu fick jag ännu ett samtal från privat nummer som jag svarade på så är det en kvinna i luren hon bara "vad heter du?" jag bara "vadådå???" typ jätteotrevligt haha. Det visade sig att det är två killar som ringt, Filip och Erik (vet ej hur de stavar sina namn) och nu var det då deras mamma Carina som ringde mig, go Carina! Hon har nu tagit deras telefoner för hon såg på räkningen att mitt nummer hade kommit upp väldigt många gånger. Jag har nu fått hennes kontaktuppgifter så om ni läser detta killar, bäst för er att ni inte ringer fler gånger för då kommer inte er mamma lämna tillbaka era mobiltelefoner på ett bra tag! 
 
På internet och i telefonvärlden är man aldrig anonym, det går att spåra allt. Så alla där ute, tänk på vad ni gör eller skriver. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback