En bra och solig dag

Har haft en jättebra dag på jobbet. Var så kul att träffa alla igen! 
Fick så många komplimanger för mitt hår, hihi love lockigt 
Trött tjej efter jobbet. Det är sjukt hur trött jag alltid känner mig efter ett jobbpass. Känner mig som en överkörd kanin haha. Men härlig känsla när man kan gå hem glad från jobbet, när man trivs. Kan inte tänka mig att ha ett jobb där jag inte trivs. Fatta ångest man hade känt varje morgon då. Så känner jag med skolan, trivs verkligen inte där. Men jobbet, love it! 
Så himla varmt det har varit idag!! Gick ut med stund med Josefin, Amadeus och Emelia och fick värsta värmechocken. Hade varit inne hela förmiddagen nämligen. Satans varmt! 

Det är så kul att undervisa! Åh. Idag träffade jag på (för första gången tror jag?) en kille som var helt uppslukad i en bok! Såg att han läste "förr eller senare exploderar jag" och det är en av de bästa böckerna jag har läst!! Blev helt exalterad haha så det blev bokprat. Han sa att den ska bli till film!! Premiär den 8 juni, omg måste se den. Jag kommer aldrig ihåg slutet på böcker (??) hur konstigt som helst. Två dagar efter att jag läst en bok så minns jag seriöst inte slutet. Så jag lånade Felix bok och läste om slutet heheh. Jätteskoj i alla fall att stöta på en kille som också tycker boken är grym! Alla borde läsa den, så lova mig att göra det om ni inte läst den. Okej? 

Blev även rätt sugen på att dra till siesta när vi snackade om det idag. Jag är dock i Spanien den 11 juli, kommer hem sent på natten. Så i så fall är det bara den 12e så frågan är om det är lönt att köpa 2dagars biljett då? För se vilka som spelar när. Hade varit skoj i alla fall! 

Blev ingen botox idag, han ringde 30 min innan. Vadå surt? Andra gången det händer. Så jag fick en ny tid till imorgon. Idag har jag kämpat med sjuk migrän hela eftermiddagen, inte så roligt nej. 

Ska snart sova så Kraaam på er. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback