Botox

Har glömt berätta om botoxen! Gjorde äntligen den i onsdags. 

Denna gången fick jag 4 sprutor, 2 på varje sida av huvudet. 
Där uppe där märket och det gröna är. 

Förra gången jag tog botox, i käken, kändes det mer som vanliga sprutor, som gör ont men det var ändå helt okej smärta. 

Men dessa i huvudet, jag har aldrig varit med om något äckligare. Ryser när jag tänker på det. Sprutorna gjorde så sjukt äckligt ont så jag trodde allvarligt att jag skulle svimma. Jag slutade andas när han stack in den första sprutan och det gjorde tandläkaren också, han var också riktigt nervös. Det är trots allt världens farligaste gift vi pratar om så det är en del press på den som utför det. Sköterskan satt bredvid mig och när den första sprutan var klar så hon att en av oss i alla fall måste andas, annars kommer vi båda att dö. Hahah tack för den. Hon höll handen på min mage sen och tvingade mig att andas in och ut. 

Den smärtan var obeskrivlig. Inget fett, bara skelett. Det var inga vanliga sprutor som går rakt in, nej på det här stället finns en "vägg" inne i huvudet, så för att komma igenom där var han tvungen att sticka in nålen, sen vicka på den för att komma igenom väggen och det knakade och gjorde så jääävla ont. Det var så äckligt att höra hur det knakade inne i huvudet så jag var nära på att svimma. Och så upprepa detta 4 gånger. Nej det är verkligen inte något jag vill vara med om igen. Efteråt tvingade de mig att ligga kvar en stund för det kändes som om huvudet skulle sprängas. 

Förstår inte människor som tar botox frivilligt i skönhetssyfte, framför allt inte i pannan och andra ställen där det bara är ben. Nej verkligen det läskigaste jag varit med om, vill spy när jag hörde hur sprutan trängde sig igenom huvudet. Öööhh. 

Botox i käken hjälpte ju inte men eftersom migränen sitter i pannan tyckte vi att det var värt att prova en gång till. Det tar ca 7-10 dagar innan man ser om det hjälper eller inte. Detta är ju verkligen min sista utväg så jag ber ju till Gud att det här ska hjälpa, i alla fall ta bort migränen 2 dagar i veckan. Idag var första dagen på väldigt länge jag inte tagit någon tablett mot migrän. Men jag har haft grymt jobbig huvudvärk hela dagen och huvudet pulserar helt sjukt men ville försöka klara mig utan 1 dag. 

Nu vet ni lite hur det ligger till för er som undrade. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback