23.20

Plugget gick ju sådär.. Har haft sjukt ont i huvudet hela kvällen. Har läst 30 av 200 sidor. Ehh det får bli lite bläddring nu istället. Snart har jag gått 2 åt utav helvetesutbildningen, "bara" 2,5 år kvar då. Finns inga ord för hur mycket jag längtar efter dagen jag tar examen och börjar jobba som lärare. 

Som sagt så var dagen på jobbet nice, hade mina favoritämnen och då är det alltid roligt. Förutom att jag fick en liten hjärtattack när Tobbe nästan fick ett stort fönster i huvudet, åh herregud. Fönstret var öppet så ställde han sig vid fönsterkarmen och ni vet såna stora skolfönster? Det började blåsa och hela fönstret öppnades och fälldes ner, alltså seriöst 0,5 cm ifrån hans huvud. Tack för hjärtattacken Tobbe. Men som tur var hände inget. 
Hoppas ni haft en bra dag! 

Imorgon måste jag till skolan i Helsingborg. Men mamma är värsta klippan som tagit ledigt för att skjutsa mig, allt för att jag ska må lite bättre. Är hon guldvärd eller är hon?? Älskar mami så mycket, enda personen jag kan lita på till 100% dygnet runt. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback