slide show

Tankar kring andra året på universitet

Imorgon börjar skolan igen efter ett långt sommarlov. Känns tråkigt & jobbigt, framför allt med pendlingen.

Men jag är ju sjuk så jag kommer missa skolan imorgon vilket faktiskt inte alls känns bra, jag skulle vilka träffa den nya klassen och få all info. Jag är en människa med kontrollbehov, jag tycker om att ha kontroll över saker som gäller mig. Så det känns väldigt irriterande att missa de första dagarna.

Något som känns BRA är att det är ett nytt år = NYTT ÄMNE, underbart att lämna svenskan! Trodde aldrig att svenskan skulle vara så tuff, svår och tråkig som den faktiskt var. Nu är det dags för samhälle vilket känns roligare och framför allt enklare. Eller iofs älskade jag svenska på gymnasiet med.. Men det som var tufft med svenskan på universitet var all grammatik vilket inte finns i samhälle så det känns bra!

Något annat som känns bra är att det blir en ny klass, trivdes inte så bra i den gamla, fanns vissa trivdes jag mycket bra med dock! Kollade klasslistan och det är typ 15 killar och 15 tjejer, kul med fler killar!! Och så ska jag gå i samma klass som Rasmus (så kul med en från gymnasiet!), Samra, Elinor, Björn och några till jag vet vilka är så det känns skönt.

Så vi får se hur detta året på universitet blir. Förhoppnings bättre än förra!




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback