slide show

HAPPY

Jag kan fortfarande inte förstå att jag vann tävlingen! Så himla glad. Att Viktor valde min kommentar som de finaste av så många fina han fick, aww så snällt! Grymmaste tävlingen med grymmaste priset.
 
En på ask undrade vad jag skrev för motivering och det här skrev jag :) Satt på tåget på väg till skolan men sjuk migrän och ville bara sova men tänkte, shit sista dagen att tävla. Ska jag vara med? Inte lönt för jag vinner ändå aldrig. Men tänkte, äsch kan ju alltid försöka! Och jaa. Jag gillar inte att skriva motiveringar men tänkte att jag skriver kort och rakt på sak, vad jag verkligen tycker om Viktor utan att kolla på vad andra har skrivit. Det lönade sig visst :) har tackat honom både på mejl, instagram, facebook, typ överallt man kan på sociala medier. Han gillade både bilden på instagram och det jag skrev på facebook, han har nog aldrig varit med om någon som blivit så glad för att ha vunnit haha!
 
Mamma har uppfostrat mig bra, jag är en artig person som alltid säger hej, hejdå, tack osv. Det tycker jag är en självklarhet och jag tror stenhårt på att mycket av hur man är som person kommer hemifrån. Men TACK en gång till Viktor. Känns kul att han kollat in här på bloggen med för att se vad jag skrev om tävlingen!
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback