slide show

Suris

Oturen bara fortsätter. Ska till diabetessköterskan kl 15, blä. Har en förjävlig mensvärk som gör att jag typ bara vill döööö + illamående. Och så har jag fått sjukt ont i en muskel i höger ben. Har haft det några dagar men det gick över med lite voltarengel. Men idag när jag kom ut från tandläkaren kunde jag knappt gå, kan inte sträcka på benet och det gör galet ont när jag går. Inte när jag sitter men så fort jag tar ett steg. Har aldrig haft liknande smärta så det är svårt att beskriva på vilket sätt det gör ont.

Får förhoppningsvis en tid hos Göinge kliniken i eftermiddag, blir kanske någon spruta i benet?

Igår hade jag en sjukt äcklig migrän, låg halvdöd på soffan. En sån migrän har jag 1 gång i månaden, innan mensvärkshelvetet drar igång, då hjälper ingen medicin och jag känner bara för att vrida av mitt huvud och kasta ut det genom fönstret då.

Nu kanske ni tror jag är värsta hypokontrikern haha men det är jag inte! Allt har bara samlat sig på samma gång nu.. Fast jag mår nästan aldrig 100% bra eftersom jag dras med huvudvärk/migrän och illamående tack vare det nästan varje dag. Tar jag mediciner blir jag å andra sidan väldigt trött av de. Och om det inte är migränen så är det diabetessprutorna som gör så ont så tårarna rinner vilket i sin tur leder till migrän igen eftersom jag inte får gråta. Blir lite som en ond cirkel som jag är väldigt trött på.

Idag jobbar jag inte och ingen skola. Just nu känner jag verkligen inte för att plugga heller så stannar på soffan tills det är dags att dra mig mot sjukhuset.

Brorsan skickade den här bilden nyss, Jack ser såååå sur ut hahaha! Känner mig lite som han nu. Skrev till brorsan att det säkert är för att Jack inte gillar Barca (Damians favoritlag), han svarade inte, undra om han blev lite småsur ;)




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback