slide show

Uppdatering från Polen

Hallå i stugorna!

Tog nyss en lång och härlig dusch, riktigt skönt. Hemma badar jag alltid men det är för att vi inte har sån där stående dusch, bara en som hör till badkaret och använder man den blir hela badrummet blött.. Gillar bada men det var ju riktigt härligt att ta en sån här dusch! Nu känner jag mig fräsch och kommer att sova gott. Ska föna håret och läsa lite innan jag kryper ner under täcket.

Vädret sög som sagt vilket ledde till att jag blev väldigt irriterad på mamma men det är ju inte hennes fel att vädret är så konstigt.. Så hon fick ju ta en del av mitt tjat, måste sluta med sånt onödigt! Men mamma försökte göra det bästa av situationen så att jag ändå skulle få en rolig dag, söta, fina, underbara mamma!

Så vi började med att ta med mammas bästis systers barnbarn & så gjorde vi lite roliga saker med honom, karuseller och lite sånt. Sen gick jag och mamma ner till havet en runda men det skulle vi inte gjort för jag frös så sjukt mycket, vågorna var helt galna & det blåste något så fruktansvärt!! Sen gick vi och åt och därefter åkte vi till ett shoppingcenter i 2 timmar. Köpte en mängd riktigt fina silversmycken för 500 kr, nöjd!

Jag kan tyvärr inte ladda upp bilder för internet suger! Men nu vet ni lite vad jag hittar på.

Hur är det med er och hur är det i Sverige? Kraaaam!




Kommentarer
» Julia

Det är bra med mig
Det har varit varmt dom senaste dagarna

Svar: skönt med värme :D är du brun?
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback