slide show

Grym kväll på Björket

Försöker ladda upp en video från Björket men det funkar inte, konstigt. Men hade en grymt kul kväll igår! Som sagt så var det längesen jag hade såhär roligt så jag ångrar absolut inte att vi drog till Björket.

Jag och Maja kom dit vid 23 så ser vi bara en massa äldre, det var väääldigt många 30+, vi bara ehh hur ska detta gå? Så trodde vi att Majas syster och hennes kompisar skulle komma 23.15 men det visade sig att det var kvart över 12 de skulle komma. Så vi tänkte att vi kan ju inte bara sitta ner utan vi får dra och dansa själva. Sagt & gjort. Var inte så många på dansgolvet men efter en stund kom en kille fram till oss, snygg dessutom, så började vi dansa med honom. Och helt plötsligt kommer typ 12 av hans kompisar och ställer sig runt oss och börjar dansa, vi blev så förvånade men det var galet kul! Trevliga killar som verkligen gillade att dansa och dessutom såg många av dem väääldigt bra ut. Så vi hängde med killarna i ca 1,5 timme innan Majas syster kom.

Sen blev det en del dans med Pernille, Tobias och deras andra kompisar innan vi gick tillbaka till killarna. Sedan tappade jag bort Maja typ en halvtimme, letade utan att hitta henne men hittade killen som vi träffade i början så dansade med honom & sedan kom Maja tillbaka. Sen träffade vi på en del andra schysta killar också. I massa olika åldrar var de, från 15 upp till 26 tror jag.

Kvällen avslutades också på ett väldigt bra sätt.

Så tack så mycket alla inblandade, hade det verkligen awesome! Lite bilder från kvällen :)




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback