slide show

Sömnproblem

Alltså vad är det med mig?! Ännu en sömnlös natt och jag börjar bli galen. Gick och la mig halv 1, lyssnade på musik för då tänkte jag att jag kanske äntligen somnar. Men NEJ. Jag låg och vred på mig från kl halv 1 till 8.30 (!!!!), sen måste jag nog ha somnat och sen vaknade jag vid 13. Problemet är att jag är astrött på natten men ändå klarvaken? Hur trött jag än är kan jag inte somna och det är helt sjukt. Så blir jag bara så stressad att jag inte kan somna och då blir allt värre. Har aldrig haft sömnproblem innan, eller jo typ 1 vecka på högstadiet men inte annars.

Är antagligen orolig över alla uppgifter vi har i skolan just nu även om jag försöker att inte tänka på det.

Har ni några tips hur man gör för att somna? Skulle uppskattas väldigt.

Hade migrän också, så kl 6 steg jag upp och tog den äckliga migränsprayen. Sen har jag fått riktigt jobbig hosta också! Känns som om jag ska hosta sönder mina lungor. Men annars är jag frisk i övrigt. Får tvinga i mig hostmedicin.

Hur mår ni då? Somnar ni som vanligt, utan några problem?




Kommentarer

SV: yes, 800px :) hoppas du hade ett bra nyår, kram!

Sådär svårt att somna har jag aldrig haft, tack och lov, men när jag inte kan somna brukar jag tänka att det är skitsamma och att jag ju ändå vilar mig när jag ligger ner och blundar. Somnar jag inte brukar jag försöka meditera och fokusera på andningen. Eller komma på ett land och en huvudstad på varje bokstav. Eller nåt liknande.

Väldigt fin blogg du har! Och gud vad fin du är. Hoppas allt är bra med dig. Kramar!


Kom ihåg






Trackback