slide show

Fredag

Plugget går åt skogen! Efter 1 timmes plugg fick jag äckligt ont i huvudet och har sedan dess legat utslagen på soffan. Great.. Och det är så ljust här hemma, ååh. Längtar tills den 4e då jag ska till sjukgymnasten, hört att hon är grym!

Har tagit medicin nu i alla fall och det har typ försvunnit för stunden, nästan i alla fall. Men är så stressad över tentan så antar att jag kommer ha migrän både imorgon, söndag och måndag med..

Nu ska jag i alla fall till stan. Äta på wokhouse, ska prova på anka höhö och så ska jag köpa ett fodral till min iPad. Sen ska jag hem och plugga hela kvällen. Fram tills gladiatorerna och sen några timmar efter det med.

Fick en fråga vilken mascara jag använder och jag använder maybelline illegal length, den är bra! Använde xxl innan men den slutades producera, waah. Så denna är inte lika bra som min förra men funkar helt klart. Nu har jag inte tagit så mycket på bilden för var stressad igår men det går att få fransarna ännu längre helt klart, om man börjar ända inifrån och jobbar sig utåt.




Kommentarer

Kom ihåg






Trackback