slide show

Svaren från den lilla frågestunden

Har du funderat på att byta frisyr någon gång? Ibland känns det som om du gömmer dig bakom håret. Du är ju söt som du är.
 
Svar: Nej det har jag inte. Jag har långt hår som de flesta andra tjejer och jag trivs i långt hår. Har haft kort när jag var yngre och det var verkligen hemskt. Sen har ju de flesta snedlugg medan jag har "riktig" lugg, och det är inte så vanligt men jag trivs i det. Har alltid haft lugg och kommer troligen alltid ha det. Vad menar du med att det känns som om jag gömmer mig bakom mitt hår? :) Tack du!
 
Bästa sommarminnet?
Svar: Oj vad svårt! Det finns ju så många fina minnen men sommaren 2011 var i största allmänhet riktigt bra. Många soliga dagar, underbara dagar/kvällar med vänner och så hade jag världens roligaste sommarjobb. Men det bästa minnet är alla dagar på stranden med fina vänner. Sol, bad, massor med prat & skratt och glass. Och så är Cypern är väldigt fint sommarminne!
 
Vad är det bästa du vet?
Svar: Ännu en svår fråga! Det beror på lite vad det gäller. Men det allra bästa jag vet är min mamma, finns inget jag älskar mer än henne. Sen är det bästa jag vet även att känna mig lycklig och att umgås med vänner jag trivs med. När det gäller mer materiella saker så är det bästa jag vet shoppa & resa!
 
Vad skulle du göra om du hade 1 miljon som du fick spendera på vad som helst?
Svar: Åh detta har jag tänkt på en massa saker haha! Jag skulle sparat en del av dem på ett konto, sen så skulle jag ge typ 200 000 kr till min mamma. Då kan vi väl säga att vi typ är uppe i 300 000. För resten av mina 700 000 skulle jag rest till Dubai, Mexico och New York. Skulle även shoppat en massa och köpt lite märkesväskor. Och en del skulle jag skänka till välgörenhet, bla till diabetesforskning & barnhem. Ja sen är nog pengarna slut!
Min familj, mina vänner & att känna mig glad/lycklig är det absolut bästa jag vet.
 



Kommentarer
» Julia

bra svar! älskar linnet som du har på dig på bilden också:)

sv: haha okej då vet jag det, har alltid undrat om det tillhörde grekland eller inte;)

Kul att få läsa dina svar. Om jag vann en miljon skulle de försvinna väldigt kvickt, har aldrig rest, plus att jag har både ett stort hus och tomt som det finns milijoner saker att göra på.


Kom ihåg






Trackback