slide show

Hoppas de passar!

Ska sälja mina lita pga att de är en storlek för små och därför får jag väldigt ont i fötterna när jag har de på mig.

MEN idag beställde jag de har bebisarna!! Har egentligen velat ha den modellen ända sedan jag köpte JC skor men den var slut just då. Tycker de här är de absolut snyggaste av alla modeller! Och så fanns de i storlek 41 så jag hoppas verkligen att de är skönare att gå i. Längtar tills de kommer så man kan prova!

Visst är de underbara? Hoppas hoppas de passar!
Kommentarer

Hur kan du handla om du inte har några pengar?

Svar: tar på faktura :)
LittleMissSunshiiiine

Oj, det är verkligen ingen hälsosam relation till pengar du har.. Har man inga pengar är det bäst att vänta med att köpa saker tills man verkligen har pengar. Om du fortsätter så som du gör, är det lätt att du drar på dig skulder. Du borde verkligen tänka över ditt beteende och hur du tänker angående din ekonomi!!!

Svar: jag jobbar så jag har råd att betala 300 kr i månaden i några månader för skorna, helt utan problem:)
LittleMissSunshiiiine

Du förstår tydligen inte vad jag säger. Men tänk på det jag skrivit bara. Du borde verkligen tänka efter, det kommer en dag då du inte kan leva på din mamma och du måste stå på egna ben. Jag vet att du vikar ibland, inte det jag säger. Du får in lite pengar per månad och kan handla. Det är inte det, utan det är ditt förhållande till pengar som verkar ganska knepigt!

Svar: Jag står redan på mina egna ben och om du vill veta så betalar jag i princip allt jag köper själv, även tågkort, mobilräkning, min ipadräkning osv. Och jag tjänar faktiskt en hel del varje månad. Jag behöver inga ekonomiska råd, skulle jag behöva det så skulle jag liksom boka en tid med en ekonomisk rådgivare på banken. Men tack ändå!
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback