slide show

Långt inlägg

Hej på er! 
 
Kanske kan börja med att berätta lite om igår. Jag vet inte riktigt om man kan ha så ont vid magkatarr som jag hade eller om det är något annat magproblem. Började med smärta i magen som blev allt intensivare, kändes typ som hemskaste mensvärken gånger 1 miljon. Det kändes som om magen bara vred sig, som om någon högg mig med massa knivar. Obeskrivlig smärta, har aldrig upplevt en sån smärta förut. Och det gick inte ens över 1 minut utan höll i sig i ca 1,5 timme. Jag kunde varken sitta eller ligga för det gjorde så förbannat ont. Bara skrek och grät av smärta. Nej det var verkligen sjukt hemskt, tårarna kunde inte sluta rinna. Är det någon av er som haft magkatarr? Kan det verkligen kännas såhär mycket? Förra gången jag hade det trodde jag det var illa men det var ju absolut ingenting i jämförelse med denna smärta. Dela gärna med er av era erfarenheter. Jag tog massa tabletter och efter 1,5 timmes olidlig smärta utan stopp blev det lite bättre, jag kunde lägga mig i sängen och till slut somnade jag vid halv 3 helt slut efter den hemska kvällen.
 
 
Glad att jag mådde bättre imorse.
 
Nu ska jag bada, skriva klart seminariet och se klart safe haven. Sen sooooova.



Kommentarer

Hej,

Kolla din mail :)

Kram,

Nicole

Jag har haft magkatarr och de kommer tillbaka då och då.. När de var som värst så hade jag så ont att jag spydde men med omeprazol och kokt mat som potatis, Potatismos, pasta, kyckling och inte alls mycket kryddor och sånt så blev de bättre !:)

Svar: men usch :( det gör verkligen så sjukt ont, olidlig smärta :/ och det jobbiga är ju att det återkommer, känns som om man aldrig riktigt blir av med skitet.. tack för tipsen :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg






Trackback