slide show

JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skickade nyss in kompletteringen. Känns dock inte alls bra. Jag tycker min tenta är bra så jag visste inte riktigt vad jag skulle ändra. Så det blev inte sådär jättemycket ändringar. Kommer säkert inte klara den denna gången heller men jag håller tummarna. Har ju ändå klarat alla de andra frågorna.
 
Såhär slut känner jag mig nu. Jag har inte haft lov sedan sommarlovet vilket innebär halva augusti, hela september, oktober, november och nästan hela december utan 1 veckas lov. Så himla brutalt. Jag är övertrött, jullovet sitter verkligen fint nu. Jag har kombinerat skola, jobb och daglig migrän. Det tar verkligen på krafterna.
 
MEN NU ÄR DET JULLOV!!!!!!!!!!!!! Ska verkligen vila upp mig på lovet, sova länge, chilla och hitta på roliga saker.
 
Ett höstlov behövs verkligen mellan sommarlovet och jullovet, riktigt tufft annars. Nu har jag klarat av 1,5 år på universitetet. 3 år kvar. Jobbet är det enda som får mig att fortsätta utbildningen. Utan jobbet hade jag antagligen inte pallat gå kvar.
 
JAJA HAPPY GIRL FÖR NU ÄR DET LOV. Måste dock plugga på lovet för vi har tenta direkt efter, vem lägger en tenta efter jul??? seriöst, skärpning.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback