Polen dag 9

Den här dagen vaknade vi och vädret sög = jag blev rätt så irriterad. När vi väl var vid havet hade jag ju såklart hoppats på fint väder för både jag och mamma älskar stranden mer än något annat typ. Men det blåste och var kallt och en massa äckliga moln. Så mitt humör var inte på topp.
 
Men vi tog med oss Malgosias systers son på en liten eftermiddagenstur. Vi gick på tivoli, gick ner till strandpromenaden, hyrde en leksakshäst han åkte runt på, spelade airhockey, gick och drack varm choklad, köpte en studsboll till honom, han åkte en till karusell och sen åkte vi hem. Vad såna här små saker kan göra ett barn lyckligt, Albert gick runt med ett stort leende på läpparna under hela tiden. Det var fint att se.
 
Söta Albert! Han var antingen 4 eller 5 år gammal, jättesnäll pojke.
Jag, Shaggy & Albert
Vi hyrde en sån här häst åt honom i 15 min. man trampar ner två pedaler så går hästen och man kan styra den och sånt, han tyckte det var såå kul. Lite senare såg jag några killar i 20 års åldern prova, alltså hahahahah.
Den fina stranden. Dock blåste det något så fruktansvärt så det gick inte att vara där.
Jag och mamma gick ner dit en runda i alla fall, frös ihjäl i linne, tjocktröja, jeans, sjal och jacka. Ehm ja sommar var det?
Sen gick vi ner på strandpromenaden och tittade på när killarna gjorde fotbollstricks.
På kvällen köpte jag melonglass, det smakade verkligen exakt som vanlig vattenmelon, lite häftigt.Kommentarer

Kom ihåg


Trackback