slide show

Polen dag 6 & 7

Dag 6:
Idag skulle vi egentligen till havet men eftersom att vi hade lite familjesaker som skulle fixas flyttade vi fram det några dagar. Denna dagen spenderades i ett av mina favoritshoppingcenter Galaxy. Både jag och mamma älskar att strosa runt, älskar att vi är så lika när det gäller det. Och mamma är så grym på att hitta snygga kläder åt mig! Så jag älskar våra shoppingrundor. Sen gick vi och åt, och därefter en fikapaus. Jag trivs bra såhär!
 
Hejhej morfar!
Av 21 dagar hade jag migrän 19 dagar. Så nästan varje dag vaknade jag med en bultande hemsk huvudvärk. Det suger verkligen hårt. Aldrig varit så dåligt med migränen som det är just nu.
Provar kläder. Ångrar att jag inte köpte den här klänningen! Men den kostade 100 zl (200 kr) vilket jag tyckte var för dyrt.
 
Dag 7: Även denna dagen spenderades i ett köpcenter. Eftersom att vi var i Polen i så många dagar var det absolut ingen stress utan det blev mest halvdagar med shopping och förmiddagarna var vi hemma. Umgicks med morfar och bara tog det lugnt. Läste en hel del, satt på altanen och fotade en massa shopping, vilket tog tid!
 
Men vi åkte i alla fall till Carrefour där jag hittade en del fint. Därefter åkte vi till ett annat centrum. Sen åkte vi hem och föreberede oss för att åka till havet i några dagar. Packar såklart alltid ner för mycket och jag orkade inte packa om min resväska så jag tog med mig allt. Jag och mamma, 6 dagar vid havet och vi hade med oss så mycket så det såg väl mer ut som att vi skulle vara borta i 6 veckor haha, jaa, sån är jag och det är inte det lättaste att ändra på! Så kvällen blev lugn. Satt lite på altanen med morfar, kvalitetstid!
 
Inne på Cubus. Köpte tröjan, älskar färgen.
 
Trött tjej
Kvalitetstid med morfar! Hans altan är riktigt härlig att sitta på, väldigt fint med alla blommor också.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback