Bio

Hemma från bion nu. Jag är inget one direction fan men alltså det går inte att INTE tycka om killarna! De verkar vara hur härliga som helst, de hittar på en massa galna saker, har sjukt kul med varandra och är jättesnälla mot fansen. Och Zayn och Luis är SÅÅÅ snygga!! Mums hehe.

Lite spoiler nu för er som hade tänkt se den, var jättefint när de satt och sjöng little things & när Zayn köpte ett hus åt sin mamma!! Så himla gulligt av honom. Han ville ge tillbaka för allt hans mamma gjort för honom, blev lite rörd där faktiskt. Om jag blir rik nångång är det det första jag kommer att göra. Köpa något riktigt fint och dyrt åt mamma. Som tack för att hon alltid finns där för mig och för att hon är världens bästa helt enkelt. Nångång..

Annars började alla skrika när de var i Sthlm haha, där kände jag mig lite annorlunda, jahopp de är i Sthlm, kul för dem typ haha!

Så nu har Maja varit med mig på Eric Saade konsert och jag med henne på 1D film, står det lika nu? ;) fast jag tyckte faktiskt om filmen!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback