slide show

TIPS

Visst känner ni igen er i meningen "jag har ingen att ta på mig!" så har man ändå minst en hel garderob fullproppad med kläder? Det tror jag nästan alla tjejer någongång känt. Och det är ju så, att ibland när man köper nya kläder så glöms de gamla favoriterna lätt bort. Ibland kan jag känna så, om jag köpt nya kläder och använder de väldigt mycket "vad hade jag på mig innan jag köpte detta?".
 
Därför tänkte jag komma med ett litet tips nu, som både är budgetvänligt och kul. Öppna er garderob och gå igen den, plagg efter plagg varje dag, från tröja till tröja. Gå igen den från höger till vänster eller vänter till höger om ni vill hehe. Och varje dag ska ni ta på er nya plagg! Det går att matcha alla plagg man har i garderoben på något sätt. Okej nu säger jag inte att man måste använda exakt alla kläder som ligger i garderoben men kör i alla fall på minst 3 veckor. Då kommer ni aldrig ha på er samma plagg under denna tiden, man byter varje dag- utan att det kostar en enda krona! Hur bra?!
 
Det ska i alla fall jag göra, börja använda även inte de allra nyaste plaggen lite mer. Ni kommer säkert hitta en massa snygga kläder i er garderob som ni har glömt bort att ni äger!
 

Synd att man inte har en sån här sagolik w-i-c bara. Mina kläder hänger så tajt i mina små två garderober att det är svårt att "bläddra" mellan galgarna.



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback