slide show

Söndriga skor och ösregn..

Alltså jag dör!!! På väg till Helsingborg i morse började det ösregna och tro inte det blev bättre när jag kom fram. Regnet verkligen vräkte ner, träffade Anna-Maria och vi började gå mot skolan. Jag blev genomblöt och vad tror ni inte att jag upptäcker? Jo två stora feta hål i mina skor, vattnet hade alltså läckt in i mina skor så där var som en vattenpöl, fötterna och strumporna var genomblöta. Jag som nyss blivit någorlunda frisk.. Frös hela jäkla dagen i skolan och mina strumpor och skor har verkligen inte torkat än! Heeeeenskt. Varför har jag inga extra strumpor med mig?! Dumt dumt Caroline. Fryser fortfarande om fötterna, får inte bli sjuk, får inte bli sjuk!

Slutade kl 13 och nu är jag på stationen och väntar på min buss, värmer mig med varm choklad och grillad macka på graffiti nu innan jag tar bussen kl 14.10. Ska alltid ha med mig ett par extra strumpor nu, fryser!:(
Kommentarer

Sv: visst är det! Haha nej det gör det inte. Man åker bara igenom massa små byar med lokalbefolkning, men det är det enda. ;)

» julia

åh vad jobbigt! :/

sv: tack så mkt!:D

Väla är inte min favorit, så jag åker hellre till andra ställen.


Kom ihåg


Trackback