slide show

Så svårt att hitta en passande resa..


Har tittar på resor med mamma hela förmiddagen. Vad kom vi fram till? Inte ett dugg.. Har varit på de flesta "typiska" resmålen som Cypern, Spanien, Grekland, Bulgarien och Turkiet. Var ska man åka den här gången då? Vill åka till Dubai eller Aruba men det är alldeles för dyrt så måste bli någonstans i Europa. Vi kollade på Mallorca och Ayia Napa, varit på både ställena innan, mycket vackert men där är riktigt svårt att hitta någon bra hotell.
 
Denna gången vill vi prova på all inclusive. Kraven är vit strand, turkost vatten och helst 0 meter till stranden med 25-100 går med bra. Det hoteller vi hittade kostar 28 000 för 2 pers, all inclusive 1 vecka och det är alldeles för dyrt. Åh vad ska man göra?
 
Detta hoteller är ju fint. Men verkar inte som om de släppt resorna för sommar 13 där än.. Så man kan varken se pris, rum osv. Skrivit till apollo, hoppas jag får svar snart.
 
Nu ska jag plugga. Har 900 sidor att läsa till på måndag. Det är ju omöjligt, eller det går kanske om man läser 24/7 men det funkar inte för mig. Vet att jag aldrig kommer kunna läsa 900 sidor på två dagar men måste i alla fall börja med något. Det är ingen som kollar om man gjort läxan på universitetet, inga förhör osv heller men man gör ju det för sin egen skull, för att hänga med, annars är det omöjligt. Hade därför planerat att läsa klart Kung Oidipus idag, Vägar genom texten-boken, läsa igenom anteckningarna och skriva förklaringar på några ord. Låter rätt mycket i mina öron.. Får se hur mycket av det jag orkar med.
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback