slide show

FML

Har helt blöta skor/fötter igen. Det är som en swimmingpool i mina skor, ursäkta språket men jävla skitväder!! Får verkligen inte bli förkyld igen, får inteeeeeeee. Tog alltså på mig mina gamla skor idag för på vädret sa de att det inte ska regna, hmm?! Hade de nya igår och fick sån sjuk skoskav och igår regnade det INTE. Wah är så sur, sitter med bara strumpor på bussen nu. Hemma om typ 1,5 timme? Jag hatar hösten. Från och med imorgon ska jag börja använda mina vinterskor, seriöst.
Kommentarer
» anna

usch för detta regn :/

Asså såå mycket finare om du går med tunna svarta strumpor istället!

Svar: ÄNNU EN GÅNG, jag har skor på mig !! Då kan jag gå runt i gula strumpor om jag så vill, de synd ändå INTE :p
LittleMissSunshiiiine

Ja ni brudar brukar ha lite dålig koll på strumpor verkar det som.. Vita strumpor matchar ju inte de svarta jeansen särskilt väl ju! Så varför inte gå med svarta tunna strumpor? :)

Svar: haha men asså vem bryr sig vilken färg man har på strumporna när man har på sig skor så att strumporna ändå inte syns? fattar inte haha
LittleMissSunshiiiine

Suck! Kan ingen införa förbud på vita strumpor och kanske lag på svarta strumpor??

Svar: hahahhahahah, shit, du stör dig verkligen på vita strumpor va? jag skiter i vilket, kan ha strumpor med röda och rosa och prickiga clowner :D JAG HAR ÄNDÅ SKOR SÅ DE SYNS ÄNDÅ INTE. men stör dig vidare om du vill :*
LittleMissSunshiiiine

Hej igen, haha!

Okej, okej men dina vita strumpor syns nog mer än vad du tror faktiskt. Och på många av dina bilder (jättefina) som du inte har skor på dig, så har du vita strumpor. Så kanske är det ingen slump då utan att du antagligen bara går med vita strumpor!

Kram/ Ben

Svar: HAHAHAH att du orkar, seriöst, har du inget liv? ;)jag går alltid i skor så jag bryr mig faktiskt inte ett skit om vilken färg jag har på mina strumpor men det verkar visst vara livsviktigt för dig? jaja då får du väl fortsätta störa dig på det men tack för att du tycker mina bilder är fina iaf ;)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback