Nu blir det ändring

Min söta mamma är så så orolig för mig när jag mår dåligt.

Vi kom fram till att jag inte ska hoppa av skolan. Ska försöka gå kvar! MEN får inte dit varje dag, från och med nu ska mamma bestämma vilka dagar jag får dra dit och inte. För jag är sån att jag hatar missa saker, vill helst vara där varje dag men nu börjar jag inse att det inte funkar. Min kropp, framför allt mitt huvud pallar inte med att pendla 2,5 timme, 5 gånger i veckan. Så ska till skolan ca 3 gånger och stanna hemma 2 gånger.

Har även börjar skriva migrändagbok. Ska förhoppningsvis till en neurolog snart, då är det bra att ha uppskrivit exakt när man haft migrän.

Och idag får jag inte plugga för mamma. Jag behöver verkligen men får inte. Kanske lika bra det. Tog zomig för ett tag sedan men hjälpte inte speciellt, har fortfarande cp ont i huvudet.

Måste sluta stressa. Får jag ig på tentan så får jag, bara att göra omtenta då! (Vem försöker jag lura? Klart jag vill ha ett G men i detta fallet får hälsan gå före). Ser inte heller så ljust ut med körkortet just nu. Stressar upp mig varje gång jag ska köra vilket också det leder till migrän. Körkortet för vänta helt enkelt.

Så idag ska jag bara ta det lugnt. Plugga ska jag göra imorgon.
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback