Not good

Faaan beställde 2 mackor på grafitti och de såg så goda ut!! Sa bara med ost och skinka så är det senap i med?! Jag bara senap, jag spyr.. Skulle det varit för 1-2 år sedan skulle jag aldrig sagt något och nu tvekade jag lite med men mamma övertalade mig via telefon. Hatar att jag inte vågar säga sånt här, hemskt! Men tränar på det och gör absolut framsteg :)

Förresten, måste göra något åt min migrän!! Måste få hjälp, seriös hjälp. För nu har jag ont i huvudet/migrän exakt varje dag, kan ni tänka er hur jobbigt det är? Ett rent helvete! Jag vet inte vad det beror på men jag mår seriöst skit 24/7. Jag vet inte om jag stressar för mycket, omedveten stress, ni vet men hur fasiken kan man slappna av i dagens samhälle och på en utbildning man inte fattar ett skit av????!!! Ska kolla upp neurolog och sjukgymnast jag kan få lite tips av för detta måste minska! Ska även ta blodprov osv. Är ju inte normalt att ha migrän precis varje dag? Dygnet runt? Help :(
Kommentarer
» Cilla

För mig var det väsentligt att byta kost och röra på mig. Så snart jag skiter i båda delarna slutar det med att må skit. Kan ge dig några tips om du vill :)

Svar: ja gär det ^^
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback