Irriterande människor

Idag är verkligen INTE en bra dag. Jag har migrän. Jag klämde nyss mitt finger i dörren så vill bara sätta mig ner och gråta. Och så är jag allmänt trött på mänskligheten.

1. Jag är trött på respektlösa människor på bl.a. Tåget! Vad är det svåra i orden "tyst avdelning"?!?! Kan ni inte läsa? Jo det kan ni så varför sätter folk sig där som rent ut sagt inte kan hålla käften? Då man man sitta på någon av de andra hundra platserna som är lediga i vanliga avdelningar. Såna fjortisar som kommer, gapskrattar och är allmänt sjukt irriterande. Så sitter man där med värsta huvudvärken och vill bara ha tyst omkring sig. Så säger de till varandra "ingen läser så vi behöver inte vara tysta", är ni efterblivna eller? Måste man läsa för att vilja ha tyst? Blir sååå irriterad.

2. Min diabetesläkare/sjuksköterska som vill träffa mig vadå 1 gång i månaden?! Vaf*n liksom, jag är ingen lite bebis. Folk jag känner träffar läkaren 1 gång om året. Var ju nyss där?! Så ringer mamma och vill avboka tiden för att boka en annan så säger hon i reception att alla jobbar/går i skolan så hon kan inte bara byta tid sådär. Så sa hon att man kan komma till skolan senare. Ja men lilla receptionist, kanske om man går i skolan i Hässleholm men det är inte så lätt när man har 1,5 timme till skolan!! Och det är universitetet = går inte missa massa, mest inte på grammatiken. Plus att de säger att jag måste ta om alla årsprover (9 rör med blod), det heter ÅRSprover av en anledning? Och jag tog de i augusti? Idioter!

Waaah hatar seriöst alla irriterande människor just nu. Nämnde jag att det inte är min dag idag?
Kommentarer

Hej! Hur har din dag varit?

Bra blogg! Vart bor du? :O åker du med tåg till skolan?:o

Svar: Tack så mycket! :) Jag bor i Hässleholm men pluggar i Helsingborg (ca 85 km från Hässleholm) så ja jag åker tåg varje dag :( så jobbigt!! kram :D
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback