Hamnade i Åstorp..

Hallå kompisar!

Underbara fredag. X factor, god middag och efterrätt. Fredagar är lätt bästa dagen på hela veckan! Vad tycker ni? Hoppas Frida eller Hey Mary åker ut ikväll.

Var i skolan 2 timmar och sen blev det en skitdag. Höll på att börja gråta på tåget, gosh måste verkligen lära mig hantera stress på ett bättre sätt. Åt på grafitti snabbt efter skolan och skulle ta 13.47 tåget hem (har tagit det asmånga gånger) så sitter jag där och det börjar rulla och då säger de "slutdestination Åstorp" jag bara, vadå Åstorp?!? Så frågade jag han som kollar biljetter och det är tydligen inte alla som går till Hlm, nähe men tack för den Infon! Tabbe nummer 2 var att Telenor var helt cp under 2 timmar? Stod att jag var i Danmark (ehh?) och sen hade jag absolut ingen service så kunde varken ringa, smsa eller gå in på internet. Just när jag satt på fel tåg med? Ville bara få tag i mami, skulle nämligen till läkaren senare med.

Fick ju hoppa av i Åstorp och vänta på nästa tåg, vilken håla alltså. Vem bor i Åstorp?? Skulle blivit deprimerad haha. Fanns ingenstans att sitta heller så fick stå där vid perrongen i 45 min, utan internet eller koppling till omvärlden, fml. Kom i alla fall hem till slut, woho.

Var hos läkaren, eller sjuksköterskan rättare sagt pga något konstigt eksem som kliar sönder. Fick väl inte sådär jättemycket hjälp men hoppas på att det går över snart. Sen hyrde jag film på hemmakväll och såg ett Justin Bieber skal, synd att det inte finns med Eric, fint var det i alla fall så ett tips till er Bieber fans!

(Yes Frida åkte ut!)
Kommentarer

Ett tips ! Besök denna blogg: http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/06/fodoamnesallergi-intolerans-kallor-till.html , det finns också en sökfunktion på bloggen där man kan söka efter olika besvär.

Svar: står det något om migrän? :)
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback