En rolig (!!) dag i skolan för en gångs skull

Kom nyss hem, hjälp jag är helt död!!! Åkte 8.35, kom hem 17.35. Shiiiit det är galet många timmar.

Men för en gångs skull (första gången!) så var skolan faktiskt kul! Hade lektion i 5 timmar tillsammans men de kändes mycket kortare än 2 timmar med vår andra lärare, Omg han är seriöst segast i världen.

Under första passet var vi i grupper, högstadiet för sig och gymnasiet för sig. Och eftersom jag pluggar till högstadielärare var jag med Samra, Rasmus, Erik och Andrea. Så kul att lära känna de lite bättre, awesome grupp! Vi skulle ha med oss böcker från svenska högstadiet och sen bestämma vilken som är bäst osv och därefter redovisa i grupp. Samra tyckte lätt vår redovisning var bäst haha ;) nej men läraren sågade en massa grupper men inte vår så antar att den var okej ändå? Jag var inte ens nervös att stå inför 30+ pers och redovisa? Vad har hänt med mig haha? Kanske för att det var en gruppredovisning? Kul pass i alla fall!

På nästa pass skulle vi först rätta en elevtext och därefter spela upp ett rollspel och låsas att vi hade utvecklingssamtal. Haha seriöst, jag är sämst på att spela teater! Så det sög men spelade upp något i alla fall. Detta är första gången lektionen varit rolig sedan jag började universitetet. Det är sånt här som gör att jag vill bli lärare! Inte sitta och lära sig cp grammatik i 1 miljon timmar.. Det får mig att INTE vilja bli lärare. Så givande och rolig skoldag, dock sjukt trött nu. Anna-Maria började smsa mig trots att vi satt 1 plats ifrån varandra i klassrummet, efter 5 sms började det spåra ut totalt haha! Märktes att vi var övertrötta.

På vägen hem trodde jag seriöst att jag skulle dö. Fick sån sjuk kramp i magen typ 30 min innan tåget var framme så jag satt där och ville bara gråta ihjäl mig. Kunde inte ens sitta för det gjorde så sjukt fruktansvärt hemskt ont. Jäkla mensvärk, killar har det bra som slipper denna hemska smärta. Tog tabletter direkt när jag kom hem men det har fortfarande inte släppt än. Snälla gå över snart, dör lite här :(

På tåget satt några amerikanska killar bakom mig och pratade, åh äkta amerikanska är verkligen så snyggt. Jag vill också kunna sådär perfekt engelska med den där amerikanska brytningen. Måste. Till. USA. I. Framtiden. !! Hur gör man för att hålla engelskan uppe? Vill verkligen inte glömma det vackra språket nu när jag inte längre pluggar det.

Nu ska mamma laga middag, blir schnitzel, mums så gott! Sen tv och så måste jag hinna bada med. Där har ni min kväll. Förväntar mig dock inte att ni ska läsa hela detta inlägg hehe, sjukt långt! Puss på er som gjort det :*
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback