Vill ha lockigt hår!

En sak jag önskar att jag hade men som jag tyvärr inte har är lockigt hår (var dock en krulltott när jag var lite men sen blev mitt hår spikrakt) Men lockigt hår är sååå snyggt, framför allt om man har långt blont eller mörkt hår.

Samra i min klass har äkta Shakira hår, så fint! Vill också ha sånt.. Fast det brukar ju vara så, folk som har lockigt vill ha rakt och tvärtom.

Orkar dock aldrig locka håret, äger inte ens något locktång. Är ni lika lata som jag och inte orkar lägga ner tid på att locka håret; gör som jag. Tvätta håret, borsta ur det, föna det lite men så att det fortfarande är fuktigt, sätt upp håret i två vanliga flätor, föna det torrt och låt flätorna sitta i cirka 7-8 timmar. Sov tex med de. Så gör alltid jag när jag ska ha lockigt, supersmidigt! Så vaknar jag, tar ner flätorna, borstar inte ens igenom håret för gillar när det ser sådär ruffsigt ut och använder inte heller någon hårspray. Lockarna håller sig ändå i ca 2 dagar. Grymt!

Badar just nu och ska sätta upp håret i flätor idag med. Måste passa på nu innan jag klipper mig på torsdag, inte lika fint med kort hår tycker jag. Lite bilder på när jag haft lockigt hår.
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback